Vi har pusset opp dam.no

Stiftelsen Dam har nye nettsider.

DAM Redaksjonen • 23 feb. 2021

– Vi håper den nye nettsiden gjør det enklere å finne fram til relevant informasjon enten man skal søke midler, har fått innvilget støtte eller bare er interessert i stiftelsens arbeid, sier kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten.

Bedre oversikt

Onsdag 24. februar lanseres stiftelsens «nye» nettside, der mye ser annerledes ut.

– For eksempel har vi nå samlet all informasjon om programmene våre på ett sted, for å gjøre det mer ryddig og oversiktelig, sier Braaten.

Kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten

Det betyr at dersom du for eksempel skal søke midler gjennom programmet Helse, så vil du nå finne både utlysning, brukerveiledning, «ofte stilte spørsmål», informasjon om søknadsbehandlingen og rapportering på ett sted.

– Vi håper det gjør det lettere å finne fram, og til å følge søknaden fra idé til endt prosjektperiode, sier Braaten.

Egne sider for organisasjonene

Alle organisasjoner med søkerrett hos Stiftelsen Dam har også fått sin «egen» side på den nye nettsiden.

Det er en automatisk feed over alle prosjektene hver enkelt organisajon har fått støtte til. Her finner man også kontaktinformasjon til prosjektkoordinator og link til organisasjonens hjemmeside.

Du finner din organisasjons side ved å søke den opp i denne oversikten, og klikke på navnet.

Prosjektbiblioteket

Også prosjektbiblioteket har fått en solid make-over, som forhåpentligvis gjør det enda enklere å finne prosjekter å bli inspirert av.

Endringer og tilbakemeldinger

Selv om nettsidene nå er på lufta, gjenstår det noen justeringer og endringer før den er helt ferdig. Blant annet innebærer dette å flytte deler av innholdet fra den gamle siden til den nye – en jobb som må gjøres manuelt.

Det betyr blant annet at alle prosjekter som har fått støtte gjennom stiftelsens tre programmer knyttet til koronapandemien foreløpig ikke er publisert på den nye nettsiden. Dette vil komme på plass i løpet av de nærmeste ukene.

Det innebærer også at nye prosjekter som får støtte gjennom disse programmene foreløpig ikke blir publisert på nettsidene. Alle søkere får imidlertid fortsatt svar gjennom søknadssystemet, og oppdaterte oversikter kommer på nettsidene i løpet av kort tid.

Nå er vi selvfølgelig nysgjerrig på hva du synes om de nye nettsidene våre! Har du spørsmål eller innspill? Ikke vær redd for å ta kontakt – kanskje blir akkurat ditt innspill en realitet på dam.no?

Ta kontakt med kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten for spørsmål eller innspill!