Bassengheis i Vestbygd svømmehall

I samarbeid med

Søknadssammendrag

1. Det er behov for en heis i bassenget for at flest mulig skal kunne bruke det. Bassenget er ekstra oppvarmet og brukes derfor av revmatikere og andre med dårlig helse. Fysioterapeuten har trening for sine pasienter. (Vedlegg: Uttalelse fra fysioterapeut Ulrikka Lillestjerna). Det er åpent for folkebading 2 dager pr uke og småbarnsvømming. Dette drives av Vestbygd idrettslag.
2. Målsettingen er å anskaffe en heis for dem som trenger det for å kunne benytte seg av bassenget.
3.

Målgruppe er først og fremst eldre, eller andre som har behov for heis. Det gjelder også personer som er skadet etter ulykker.
4. Det er av stor betydning for brukerne. Flere eldre i Bresja sanitetsforening har vært med på å arrangere og drive bassengtrening siden starten i 1984. Disse er nå selv blitt mer redusert og ønsker å få en heis på plass som gjør bassenget tilgjengelig for en stadig større gruppe av eldre.
5. Vi har henvendt oss til 2 forskjellige firma og vurdert flere produkt. Vi er kommet fram til en modell som vi får oppgitt til å koste kr 82500 inkl. moms. Vi søker om kr 87500 for å være sikker på at vi får heisen montert for denne summen. (Grisgrendt strøk med store avstander). Heisen kan bestilles med en gang vi vet om vi får nok støtte. Regner med at det er litt leveringstid, men at den kan være montert før utgangen av april.

Prosjektleder/forsker

Dagrun O Anthonsen

Detaljer
Program
Rehabilitering (2008)
Prosjektnavn
Bassengheis i Vestbygd svømmehall
Organisasjon
Norske Kvinners Sanitetsforening
Org.ledd
Lødingen kommune, v/ teknisk etat
Beløp Bevilget
2009: kr 87 000
Startdato
02.01.2009
Sluttdato
30.04.2009
Status
Avsluttet