Namdalseid Pensjonistlag

Søknadssammendrag

Namdalseid Pensjonistlag har planlagt å arrangere følgende tre tiltak med de pengene vi har fått tildelt :

1. Trygve Hoff-kveld ved/Paal Sandø og Ragnhild Glad
2. Handletur til Åre med buss
3. Aktivitetsdag på Langvassheimen

Bakgrunn for at vi har valgt disse er at vi har hatt tilsvarende arrangement tidligere og disse har vært populære hos våre medlemmer.

Målsettingen er å aktivisere våre medlemmer som det siste året har hatt veldig få tilbud pga coronasituasjonen og mange har følt mye ensomhet.Det vil også være mulig å delta for personer som ikke er medlemmer hos oss.

Målgruppen er alle våre medlemmer som ønsker å delta, og vi tilstreber at flest mulig kan være med uavhengig av helsetilstand da våre styremedlemmer og varamedlemmer vil hjelpe de som har behov for hjelp.

Alle tre aktivitetene vil foregå i samarbeid med Dagsenteret på Helsetunet da vi har et nært samarbeid om de fleste arrangement gjennom året. Det vil derfor bli satt opp buss fra Dagsenteret til alle tre arrangement, da mange av våre medlemmer som ikke kjører bil bor i omsorgsleilighet eller på sykeheimen.

Tidsplan for gjennomføring er i løpet av 2021,men dato er foreløbig ikke fastsatt pga corona, men vi håper å komme i gang så snart som mulig.

Vi forventer at disse aktivitetene vil bli en hyggelig opplevelse for de som deltar, og noe de vil sjå tilbake på med glede. Regner derfor med at vi også kommer til å arrangere noe tilsvarende senere.

Prosjektleder/forsker

Jostein Tørring

Detaljer
Program
Frivillighetens program for besøk og aktivitet for sårbare eldre
Prosjektnavn
Namdalseid Pensjonistlag
Organisasjon
Pensjonistforbundet
Beløp Bevilget
Kr 37.500
Startdato
05.01.2021