Nå blir det ny ungdomshelg i Hordaland!

Diabetesforbundets «Back to Basic»-arrangement stakk av med Ekspress-premien tirsdag.

DAM Redaksjonen • 16 okt. 2015
Å leve en hverdag der du konstant må ta hensyn til diabetes kan ta fokus vekk fra positive opplevelser. Derfor ville Diabetesforbundet i Hordaland sørge for en opplevelsesrik helg for unge medlemmer.

– En fantastisk helg

Dermed var prosjektet Back to Basic født, der ungdommene traff likesinnede helt ytterst på Askøy, nærmere bestemt Herdla og Gone Paddling som holder til der i nydelige omgivelser. – Vi hadde en fantastisk helg med flotte ungdommer, som etter helgen hadde fått seg nye venner, overvunnet frykt og gjort ting de aldri før hadde gjort. Vi sov i to lavvoer, spiste alle måltider ute – ingen dusjing på noen denne helgen, forteller prosjektleder Jannhild Hammer.

Blir ny samling

Ungdommene fikk blant annet prøve seg på skyting, øksekasting, Zip-line og Via Ferratta. På kveldene var det sosiale aktiviteter som sto i fokus. – Alle ungdommene storkoste seg, og syns det var en topp helg! All ros og skryt til Gone Paddling som hadde et flott opplegg, og dyktige folk i jobb denne helgen! Håper inderlig vi kan få sjansen til å gjenta dette, sa Hammer til Stiftelsen Dam, like etter arrangmentet. Og tirsdag kveld kom den gledelige nyheten; Back to Basic ble trukket ut som vinner av Ekspress på Extra-trekningen på Nrk. Dermed får de 25.000 kroner til å arrangere en liknende helg.