Nå blir det enda mer «Diabetestrim»

Diabetestrimmen i Larvik har allerede hatt svært god effekt. Nå får de mer penger til å øke aktiviteten.

DAM Redaksjonen • 2 des. 2015
Regelmessig trening gir mer stabilt blodsukker i tillegg til god form og kondisjon. Det gjør prosjektet «Diabetestrim» i Larvik til et skikkelig kinderegg. For som en tredje effekt er samværet med andre diabetikere i regionen. Det er Diabetesforbundet i Larvik som står bak treningsopplegget, som tilbyr tilrettelagte trimaktiviteter, blant annet trening i sal og på spinningsykkel. Treningen gjennomføres i samarbeid med et treningsstudio i Larvik, som har laget et opplegg tilpasset diabetikere. Lokalforeningen kan fortelle at tilbudet har blitt veldig populært blant medlemmene, og at det gir en stor helsegevinst – både fysisk, psykisk og spesifikt for diabetesen. Tirsdag ble prosjektet den heldige vinneren av 25.000 kroner ekstra på Extra-trekningen på Nrk. Pengene skal brukes til enda mer trening – de håper nå å fil to treninger per uke. I tillegg planlegger de å kunne invitere foredragsholdere til medlemsmøtene, særlig rettet inn mot trim for diabetikere. Vi gratulerer og ønsker god trening videre!