LEDIG STILLING: Rådgiver: politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon

Bli med på å realisere vår satsing på den frivillige helseinnsatsen i Norge! Vår politiske rådgiver skal fortsette sine studier, og vi søker derfor hennes etterfølger.

DAM Redaksjonen • 13 mai. 2016
Stiftelsen Dam er frivillighetens egen stiftelse. Bak stiftelsen står 32 frivillige norske organisasjoner som til sammen har over 1,5 millioner medlemskap. Siden 1996 har Stiftelsen Dam bevilget 3,8 milliarder kroner fra Extra-spillets overskudd til nesten 8.000 prosjekter. Fra 1. januar 2016 er Stiftelsen Dam fast mottaker av overskudd fra alle spill til Norsk Tipping. Alle organisasjoner i Norge med helseformål kan søke støtte. Nå søker vi etter en ny person til vårt sekretariat:

Rådgiver: politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon

Vi søker en rådgiver til vårt samfunns- og kommunikasjonsarbeid. Rådgiveren vil primært jobbe med politisk kommunikasjon. Vi ønsker en person som er samfunnsengasjert, og med et stort nettverk i det politiske miljøet. Du bør ha en bachelorgrad innen kommunikasjon/journalistikk eller samfunnsfag. Relevant erfaring vektlegges. Hovedansvarsområder:
  • Politisk påvirkning og samfunnskontakt.
  • Arbeid med sosiale medier og nettsider.
  • Bidra med å arrangere konferanser, seminarer og møter.
Du har:
  • Politisk nettverk og god forståelse for det politiske systemet.
  • Relevant erfaring fra politisk kommunikasjon.
  • Et stort samfunnsengasjement.
  • Solide kunnskaper om sosiale medier og digitale kanaler.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • God formidlingsevne.
Personen vi søker etter trives med å arbeide både selvstendig og i team, er initiativrik og kan dokumentere resultater. Rett person har lett for å knytte kontakter, og har god politisk forståelse og et nettverk i det politiske miljøet i Norge. Vi ønsker oss også en person som har interesse for det frivillige helsearbeidet i Norge. Kommunikasjonsenheten i Stiftelsen Dam består av to personer, som samarbeider tett og deler på arbeidsoppgavene, både med intern og ekstern kommunikasjon, og politisk påvirkning og samfunnskontakt. Stillingen rapporterer til generalsekretær. Sekretariatet består i dag av 11 medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, hyggelig arbeidsmiljø og lønnsbetingelser etter avtale. Søknadsfrist: onsdag 1. juni. Tiltredelse etter avtale. Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til post@extrastiftelsen.no. For mer informasjon om stiftelsens arbeid og stillingen, ring generalsekretær Hans Christian Lillehagen på telefon 22 40 53 70 eller kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten på telefon 988 02 577.