Nå kan du melde deg på LEV VEL 2017

Meld deg på før 1. januar, og få rabattert konferansepris.

DAM Redaksjonen • 6 des. 2016
22. mars 2017 arrangerer Stiftelsen Dam LEV VEL-konferansen for fjerde gang. Temaet denne gangen er utenforskap, og konferansen har fått navnet #innafor. For målet med konferansen er å få gode krefter til å jobbe sammen, slik at vi kan vise at frivilligheten baner vei for å inkludere. – #innafor har fokus på det motsatte av utenforskap, nemlig innenforskap. Vi har alle ulike historier og identiteter om tilhørighet, enten det er venneflokken, arbeidskolleger, naboer eller fellesskap vi føler når vi er med i en frivillig organisasjon, sier generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen. MELD DEG PÅ LEV VEL 2017 #INNAFOR

Ulike perspektiver på utenforskap

LEV VEL er ExtraStiftelens årlige fagkonferanse, og programmet for LEV VEL 2017 er nå nesten klart. – Vi er stolte av å få muligheten til å plukke innledere fra øverste hylle. Dette gjør programmet spennende og vi tror at publikum vil få mange ulike perspektiver på utenforskap i løpet av konferansen, sier Lillehagen. SE HELE PROGRAMMET FOR LEV VEL 2017 HER

Nødvendig å utfordre

Han understreker at målet med konferansen også er å komme fram til gode løsninger. – Vi ønsker å utfordre både publikum, deltakere og de som sitter i panelene under konferansen. Det må til dersom frivilligheten skal settes i stand til å inkludere enda flere, sier han, og legger til: – Mange engasjerer seg for en enkeltsak, eller i aktiviteter på fridtida, og blir gjennom det en del av andres fellesskap. Nå er påmeldingen for konferansen åpen, og hvis du melder deg på i løpet av desember får du rabatt på konferansebilletten. Påmeldingsfristen er satt til 12. mars, men det er begrenset antall plasser, så hvis du vil være garantert plass bør du melde deg på allerede nå! MELD DEG PÅ LEV VEL 2017 #INNAFOR For å få siste nytt om LEV VEL 2017 kan du også melde deg på vårt Facebook-arrangement her, eller følg med på extrastiftelsen.no/levvel.