Bli med å «kuppe» #sommerkroppen

Har du en kropp, så har du også en sommerkropp. Stiftelsen Dam inviterer til frokostseminar med tema sommerkroppen.

DAM Redaksjonen • 24 mai. 2017
– Jeg har posta bilder av både halv pupp og sideflesk med tilbehør. Ikke fordi jeg syns det er finere eller bedre enn andres kropper, men fordi det er min kropp, skrev skribent Lene Wikander i en kronikk på NRK Ytring i helgen. Hun har kastet seg på Stiftelsen Dams forsøk på å kuppe hashtag-en #sommerkroppen2017 i sosiale medier, og onsdag 15. juni skal hun avslutte Stiftelsen Dams frokostseminar, som har fått navnet «Sommerkroppen 2017?». Vil du bli med på gratis frokostseminar om sommerkroppen? Meld deg på her!

60 millioner til kropp og sinn

Samme dag tildeler nemlig stiftelsen 60 millioner kroner til helseprosjekter. Prosjekter som bidrar til å gi bedre helse til alle som bor i Norge, enten man trenger forebygging, rehabilitering, habilitering, tilrettelegging, hjelp til å mestre hverdagen eller på annen måte inkluderes. I anledning sesongen ønsker stiftelsen å sette fokus på «hverdagskroppen», som nettopp trenger forebygging, rehabilitering, vedlikehold og reparasjon. Fram til 15. juni oppfordres derfor alle som har en kropp til å dele bilder i sosiale medier av det de forbinder med sommerkroppen, enten den er avkledd eller påkledd, nytrent eller utrent, i helfigur eller bare et lite utsnitt – kanskje en hånd med en iskrem i? Eller bare ben i grønt gress? På tur i fjellet eller i en solseng ved havet? Bildet skal selvsagt merkes med #sommerkroppen.