Søke forskningsmidler? Bli med på webinar!

Fredag 20. april arrangerer Stiftelsen Dam webinar om å søke forskningsmidler.

DAM Redaksjonen • 11 apr. 2018
Stiftelsen Dam deler årlig ut rundt 80 millioner til norsk helseforskning og Kavlifondet deler ut 25 millioner årlig til forskning som omhandler psykisk helse hos barn og unge.
Jan-Ole Hesselberg. Foto: Yann Aker
20. april klokken 12 går de to aktørene sammen om å arrangere et internettseminar (webinar) for alle som vurderer å søke forskningsmidler. Stiftelsen Dam håndterer forskningssøknadene til Kavlifondet, og det er derfor stiftelsens – og programansvarlig for forskningssøknadene til Kavlifondet – Jan-Ole Hesselberg som holder webinaret. Fagrådgiver Ida Svege og fagsjef Forskning, Eli Drivdal vil også delta. Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis i webinaret. Dersom du ikke har mulighet til å delta på direkteoverføringen kan du ta det helt med ro. Webinaret vil bli lagt ut i sin helhet, både på Stiftelsen Dams Youtube-kanal, og på nettsidene til stiftelsen. Som det fremgår av programmet under, vil det underveis i seminaret bli besvart spørsmål. Spørsmålene kan enten sendes i nettprat-vinduet tilknyttet webinaret (krever en youtube-konto) eller via e-post. Spørsmål til Stiftelsen Dam sendes til ed@extrastiftelsen.no. Spørsmål til Kavlifondet sendes til is@kavlifondet.no. Spørsmålene kan sendes allerede nå. Du kan se hele webinaret her (første mulighet blir fredag 20. april klokken 12): Er du interessert i forskningsrelaterte spørsmål? Meld deg på Stiftelsen Dams nyhetsbrev for forskning her!   Her ser du programmet for webinaret:
  • 12.00-12.05 Innledning
  • 12.05-12.30 Stiftelsen Dam
  • 12.30-12.55 Presentasjon av Kavlifondets program for helseforskning
    • Presentasjon
    • Spørsmål og svar
    • Neste utlysning offentliggjøres ikke før desember 2018, men den vil bli ganske lik forrige utlysning. Les denne før webinaret om det er aktuelt å søke.
  • 12.55-13.00 Avslutning