Nå er høstens søknadsrunde åpen

Drømmer du om å bli overrasket med en diger sjekk og beskjed om at du får tildelt midler? Da bør du lese videre!

DAM Redaksjonen • 2 jun. 2018
Lørdag 2. juni åpner en ny søknadsrunde for Helse-prosjekter og Ekspress, med søknadsfrist 15. september klokken 15. Dette er midler som blir tildelt henholdsvis 15. desember og 15. november. På Stiftelsen Dams nettsider kan du lese alt om søkeprosessen, lese retningslinjer og brukerveiledning for de ulike ordningene. Her får du oversikt over viktige datoer for søknader og tildeling av midler

Framdriftsrapportering

Dersom du skulle være så heldig at du allerede er godt i gang med et prosjekt, som allerede har fått støtte fra Stiftelsen Dam, så vil vi gjerne høre fra deg. For allerede mandag 4. juni åpnes skjemaer for framdriftsrapportering for år to og år tre for prosjekter som har fått støtte gjennom ordningene Helse høst 2017 og Helse høst 2016. Alle prosjektledere får en epost når framdriftsrapporteringen åpner.

Kun for medlemsorganisasjoner

Når det gjelder Ekspress, så er dette en eksklusiv ordning for våre medlemsorganisasjoner. Ordningen retter seg først og fremst mot lokale aktiviteter i regi av lokallag, med søknadssummer mellom 5.000 og 30.000 kroner. Les retningslinjene for Ekspress her, før du skriver søknaden. Brukerveiledning finner du her. Dersom ditt lokallag vil søke Ekspress-midler må dere ta kontakt med prosjektkoordinator i det sentrale leddet av organisasjonen, da det er disse som oppretter søknadsskjemaet.

Ta kontakt med din organisasjon!

Fristen for å levere søknad til Stiftelsen Dam i denne runden er altså 15. september klokken 15. Men husk at organisasjonene som regel har interne frister en god stund før søknaden skal sendes til stiftelsen. Dersom du har en god idé til et prosjekt, anbefales du derfor å ta kontakt med organisasjonen du vil samarbeide med så tidlig som mulig. Lurer du på om du kan søke midler fra Stiftelsen Dam? Se denne videoen!