LEDIG STILLING: Politisk rådgiver

Bli med på å realisere vår satsing på den frivillige helseinnsatsen i Norge! Vår politiske rådgiver har fått ny jobb, og vi søker derfor hans etterfølger.

DAM Redaksjonen • 29 aug. 2018
Stiftelsen Dam forvalter 6,4 prosent av Norsk Tippings overskudd, og deler i 2018 ut 302 millioner kroner til helseprosjekter og -forskning. Bak stiftelsen står 36 medlemsorganisasjoner. Siden 1996 har Stiftelsen Dam bevilget 4 milliarder kroner til rundt 9.000 prosjekter. Nå søker vi etter en ny person til vårt sekretariat: Vi søker en rådgiver til vårt samfunns- og kommunikasjonsarbeid. Vi søker etter deg som har god kjennskap til politiske prosesser og kampanjer, og som ser sammenhengen mellom politisk arbeid, kommunikasjonsarbeid og mediearbeid. Du bør ha minimum bachelorgrad, gjerne innen samfunnsfag eller kommunikasjon. Relevant erfaring vektlegges. Hovedansvarsområder:
 • Politisk påvirkning og samfunnskontakt.
 • Arbeid med sosiale medier, nettsider og medieutspill.
 • Bidra med å arrangere konferanser, seminarer og møter.
Du har:
 • Politisk nettverk og god forståelse for det politiske systemet.
 • Relevant erfaring fra politisk kommunikasjon.
 • Kjennskap til frivillig sektor, gjerne også helsefrivilligheten.
 • Et stort samfunnsengasjement.
 • Helsefaglig kompetanse, kunnskap eller interesse
 • Solide kunnskaper om sosiale medier og digitale kanaler.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • God formidlingsevne.
Personen vi søker etter trives med å arbeide både selvstendig og i team, er initiativrik og kan dokumentere resultater. Rett person har lett for å knytte kontakter, og har god politisk forståelse og et nettverk i det politiske miljøet i Norge. Vi ønsker oss også en person som har interesse for det frivillige helsearbeidet i Norge. Kommunikasjonsenheten i Stiftelsen Dam består av to personer som samarbeider tett. De deler både kontor og arbeidsoppgaver innen intern og ekstern kommunikasjon, politisk påvirkning og samfunnskontakt. Stillingen rapporterer til generalsekretær. Sekretariatet består i dag av tolv medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, hyggelig arbeidsmiljø og lønnsbetingelser etter avtale. Søknadsfrist: onsdag 12. september. Tiltredelse etter avtale. Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til post@extrastiftelsen.no. Se stillingsannonsen på Finn.no her. For mer informasjon om stiftelsens arbeid og stillingen, ring generalsekretær Hans Christian Lillehagen på telefon 913 26 272 eller kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten på telefon 988 02 577.