LEDIG STILLING: Fagrådgiver – ett års vikariat med mulighet for forlengelse

Stiftelsen Dam har et ledig vikariat fra 1. april.

DAM Redaksjonen • 20 des. 2018
Stiftelsen Dam forvalter 6,4 prosent av Norsk Tippings overskudd, og deler i 2018 ut 302 millioner kroner til helseprosjekter og helseforskning. Bak stiftelsen står 36 medlemsorganisasjoner. Siden 1996 har Stiftelsen Dam bevilget 4 milliarder kroner til rundt 9.000 prosjekter. Nå søker vi etter en vikar til vårt sekretariat. En av våre ansatte skal ut i permisjon og vi søker en rådgiver til vår fagseksjon. Vi søker etter deg som har god kjennskap til prosjektstyring og saksbehandling. Du bør minimum ha relevant bachelorgrad, gjerne innen prosjektoppfølging og/eller helsefag. Relevant erfaring vektlegges.  Hovedoppgaver:
 • Saksbehandle henvendelser som er knyttet til søknader, søknadsbehandling og prosjekter innen søknadsordningene Helse og Ekspress
 • Veilede organisasjoner, søkere, prosjektledere og andre i Stiftelsen Dams ordninger og formål
 • Bistå søkere og organisasjoner med hjelp i vårt elektroniske søknadssystem ExtraWeb
 • Være faglig oppdatert på utviklingen innen søknadsordningene, spesielt relatert til frivillig sektors rolle
Du har:
 • Solide dataferdigheter (fortrinnsvis Excel, prosjektstyringsverktøy og elektronisk saksbehandling)
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Gode samarbeidsevner og serviceinnstilling
 • Relevant erfaring og utdanning
 • Kjennskap til frivillig sektor, gjerne også helsefrivilligheten
 • Helsefaglig kompetanse, kunnskap eller interesse
 • Organisasjonserfaring
Personen vi søker etter trives med å arbeide både selvstendig og i team, er initiativrik og kan dokumentere resultater. Vi ønsker oss også en person som har interesse for det frivillige helsearbeidet i Norge. Fagseksjonen i Stiftelsen Dam består av fem personer. Sekretariatet består i dag av tolv medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, hyggelig arbeidsmiljø og lønnsbetingelser etter avtale. Stillingen rapporterer til generalsekretær. Søknadsfrist: mandag 14. januar 2019. Tiltredelse cirka 1. april 2019. Søknad med CV og referanser sendes elektronisk til post@extrastiftelsen.no. For mer informasjon om stiftelsens arbeid og stillingen, ring generalsekretær Hans Christian Lillehagen på telefon 913 26 272 eller fagsjef Jan H. Gulbrandsen på telefon 481 40 490. Se stillingsutlysning hos finn.no her.