Sommer i Stiftelsen Dam

Her finner du informasjon om åpningstider og søknadsbehandling i sommer.

DAM Redaksjonen • 25 jun. 2021

Det er flere muligheter til å søke om prosjektstøtte i sommer, men på grunn av ferieavvikling vil det det være noen begrensninger på support i enkelte uker.  

Åpningstider 

Sekretariatet har i utgangspunktet åpent fra klokken 08-15 i sommermånedene. I denne perioden når du oss på telefon og epost.  

På grunn av pandemien vil sekretariatet også i sommer primært jobbe på hjemmekontor.  

Programmene

Det vil være mulig å søke prosjektstøtte gjennom fire programmer i sommer.  

Helse – utlysningen er åpen med søknadsfrist 15. september (husk at søkerorganisasjonen kan ha egne interne søknadsfrister).  

Ekspress – utlysningen er åpen med søknadsfrist 15. september (husk at søkerorganisasjonen kan ha egne interne søknadsfrister). 

Aktivitetsprogrammet – utlysningen er åpen og det vil være løpende søknadsbehandling gjennom sommeren. På grunn av ferieavvikling vil det være noe lenger behandlingstid på søknadene i dette programmet i juli.  

Stimuleringsprogrammet – utlysningen er åpen, med søknadsfrist 15. september.   

Support 

I brukerveiledningen til hvert enkelt program finner du en trinn-for-trinn-gjennomgang av søknadsprosessen. Her skal du finne svar på det meste du lurer på.  

Du kan også sjekke våre «ofte stilte spørsmål», som du finner når du klikker deg inn på det enkelte program fra denne siden.  

Dersom du har behov for ytterligere support er det vår programdriftavdeling som svarer på disse. I uke 28 og 29 avvikler alle i sekretariatet ferie og support i disse ukene blir kun gitt hvis det er noe som haster. Du kan da ta kontakt med sekretariatet på post@dam.no

Dersom du har spørsmål om innholdet i søknaden er det søkerorganisasjonen du skal ta kontakt med. 

Nettsider 

Nettsidene til Stiftelsen Dam vil ikke bli oppdatert i uke 28 og 29, men dersom du oppdager feil kan du kontakte kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten