Sommeren 2022 i Stiftelsen Dam

Her finner du informasjon om åpningstider og søknadsbehandling i sommer.

DAM Redaksjonen • 27 Jun. 2022

Stiftelsen Dam holder stengt to uker i juli, men dersom du har behov for hjelp kan du ta kontakt med oss på epost også i disse ukene.

Åpningstider 

Sekretariatet har i utgangspunktet åpent fra klokken 08-15 i sommermånedene. Da når du oss på både telefon og epost.  

Men i uke 28 og 29 holdes kontoret helt stengt. Dersom du har henvendelser til sekretariatet som ikke kan vente, når du oss på post@dam.no også i disse ukene, men svartiden kan bli noe lenger enn normalt.

Programmene

Det er kun programmet Ekspress som er åpent for søknader i sommer. Ekspress har løpende søknadsbehandling, men det vil ta noe lenger tid enn normalt å få svar på søknadene i juli (maks 45 dager).

Det samme gjelder utbetaling av midler på innvilgede søknader. Alle som har fått innvilget søknader og aksepterer midlene i løpet av sommermånedene vil få utbetalt prosjektmidlene i midten av august.

Support 

Dersom du skal søke prosjektmidler i sommer finner du en trinn-for-trinn-gjennomgang av søknadsprosessen i brukerveiledningen. Her skal du finne svar på det meste du lurer på.  

Du kan også sjekke våre «ofte stilte spørsmål».

Dersom du har behov for ytterligere support er det vår programdriftavdeling som svarer på disse. I uke 28 og 29 avvikler alle i sekretariatet ferie og support i disse ukene blir kun gitt hvis det er noe som haster. Du kan da ta kontakt med sekretariatet på post@dam.no

Dersom du har spørsmål om innholdet i søknaden er det søkerorganisasjonen du skal ta kontakt med. 

Hvis du planlegger å søke midler gjennom programmene Helse eller Utvikling til høsten kan du allerede nå lese gjennom utlysningstekstene.

Nettsider 

Nettsidene til Stiftelsen Dam vil ikke bli oppdatert i uke 28 og 29, men dersom du oppdager feil kan du kontakte kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten.

God sommer!

Sekretariatet i Stiftelsen Dam benytter sjansen til å ønske venner og samarbeidspartnere en riktig god sommer!