Aktivitetskveld for P.U.

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

Vi sendte ut tilbud til alle medlemmer i laget og til alle kommuner på Øvre Romerike, avholdt et samarbeidsmøte med Ullensaker

Vi sendte ut tilbud til alle medlemmer i laget og til alle kommuner på Øvre Romerike, avholdt et samarbeidsmøte med Ullensaker Kommune hvor også Håndballgruppa i Ull-Kisa og Fotball fra Borgen IL deltok. Meget positivt. Vi startet opp med håndball for utviklingshemmede januar 1999 i samarbeid med Ull-Kisa, og fotball for utviklingshemmede i samarbeid med Borgen like etterpå.

 

Vi var så heldig å få trenere fra de respektive klubber gratis, så derfor ingen kostnader vedr. dette.

 

Hver mandag i Jessheimhallen kl 19-00 møtte det opp ca 20 utviklingshemmede og trente og hadde det gøy.  Håndballtilbudet varte vel i ca et halvt år, flere og flere ble trøtte. Og til slutt var det ingen igjen. Men fotballgutta de står på enda og svetter og har det gøy. Begge gruppene har spilt kamper ute, både som oppvisning og mot andre lag.

 

I forbindelse med starten av prosjektet arrangerte vi en åpen PU kveld. Ca. 30 deltok med pizza og brus, kaffe og  sist, men ikke minst – trening. Det var kjempevellykket og ga inspirasjon til videre arbeid.

 

Sam en annen inspirasjonskilde arrangerte vi tur til Håndball­ VM på Gjøvik i samarbeid med handballgruppa i Ull-Kisa. Ca. 35 stk. deltok. og hadde en kjempeopplevelse i forbindelse med idretten. Vi betalte kr. 750. pr. billett. + buss. Deltakerne betalte 200 kr hver, så dette var vel anvendte midler.

 

Vi takker for de tildelte midler, som vi mener ble meget godt benyttet.

Prosjektleder/forsker

Siri N. Leithe

Detaljer
Program
Forebygging (1998)
Prosjektnavn
Aktivitetskveld for P.U.
Organisasjon
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Beløp Bevilget
1999: kr 6 000
Startdato
01.01.1999
Sluttdato
31.12.2000
Status
Avsluttet