Bassengtrening med fysioterapeut og trening

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

Prosjekt ”Bassengtrening med fysioterapeut og trening” i oppvarmet basseng med fysioterapeut har blitt gjennomført slik det va

Prosjekt ”Bassengtrening med fysioterapeut og trening” i oppvarmet basseng med fysioterapeut har blitt gjennomført slik det var tenkt fra begynnelsen. Vi har fått låne lokaler/basseng av Gjestad helse- og rehabiliteringssenter på Jessheim og betalte kun for badevakt og fysioterapeut. Av den grunn har vi ikke brukt opp alle midlene vi fikk til prosjektet. Vår fysioterapeut har hatt noen avbrekk på grunn av kurs så der har vi også spart noen kroner.

 

Det har hele tiden vært mellom 10 og 16 personer med i prosjektet. De har hatt veldig stor glede og nytte av denne type trening, de gleder seg og ser frem til hver mandag.

 

Alle har funnet sin måte å trene på med god hjelp av fysioterapeuten. Noen kan ikke trene, men har god nytte av bare å være i varmt vann. Andre igjen benytter seg av alle tilbudene, både trening, svømming og badstue.

 

Etter endt trening er det ofte sosialt samvær med kaffe og kaker.

 

Denne muligheten for trening har gjort våre medlemmer godt både fysisk og psykisk og de føler at de har fått en bedre hverdag.

 

Prosjektet har i sin helhet vært svært vellykket og vi fortsetter så lenge vi har mulighet.

Prosjektleder/forsker

Kari Meek

Detaljer
Program
Forebygging (1997)
Prosjektnavn
Bassengtrening med fysioterapeut og trening
Organisasjon
Ryggforeningen i Norge
Beløp Bevilget
1998: kr 12 600, 1999: kr 12 000, 2000: kr 10 000
Startdato
01.01.1998
Sluttdato
31.12.2000
Status
Avsluttet