Samtale om mitt spesielle barn

I samarbeid med

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

[Klikk her og skriv inn sammendraget]

Vi la opp til å ha samlingen vi fikk midler til fra Helse og Rehabilitering, i midten av april i år, men på grunn av lav påmelding ble arrangementet flyttet til høsten. Det viste seg at invitasjon per brev var en nødvendighet for å oppnå et høyt antall påmeldte.

 

Målgruppen for samlingen var:

·        Fontanopererte

·        Eisenmenger syndrom

·        Rytmeforstyrrelser

 

Vi fikk kun én familie som meldte seg på under gruppen Eisenmenger syndrom og valgte å kjøre samlingen med to grupper.

 

Samlingen ble gjennomført i oktober med 38 deltagere i tillegg til gruppeledere og fagpersoner. Etter en innledning av fagpersonene deltok disse videre inntil deltagerne følte at de hadde fått de svar de forventet. Senere ledet gruppelederne samtalen om også andre tema. Tilbakemeldingene fra våre deltagere på evalueringsskjemaer og på nettsidene var veldig positive.

 

De mål vi satte for prosjektet ble nådd på en tilfredsstillende måte. For FFHB gir dette oss enda bedre grunnlag for å ta vare på våre medlemmers behov i framtidige samlinger. Økonomisk ble prosjektet gjennomført i henhold til budsjett. En viktig del av det framtidige arbeidet blir å vurdere verdien av ressursbruk på en slik samling som dette opp mot andre samlinger vi tidligere har testet og gjennomført.

Prosjektleder/forsker

Sturla Røiseng jr

Detaljer
Program
Rehabilitering (2005)
Prosjektnavn
Samtale om mitt spesielle barn
Organisasjon
Foreningen for hjertesyke barn
Beløp Bevilget
2006: kr 150 000
Startdato
01.01.2006
Sluttdato
31.12.2006
Status
Avsluttet