Senioraktivitet LIVBIR

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

Aktivitet til musikk

Aktivitet til musikk

Denne aktiviteten ble gjennomført innendørs, dvs i gymnastikksal. Det ble leid inn profesjonelle instruktører til hver samling. De ulike samlingene hadde basis i forskjellige musikksjangere, dvs, tango, latinamerikansk og salsa. Det ble ved hver samling gitt instruksjon i bevegelse til musikk og dans. Oppslutningen var god og deltakerne uttrykte at de hadde godt utbytte av tilbudet. Instruktørene la vekt på individuell aktivitet innenfor visse rammer og alle deltakerne var i god aktivitet på alle samlingene.

 

Aktivitet i basseng

Dette tilbudet var tilrettelagt i basseng, dvs bevegelse i vann eller vanngymnastikk. Instruktøren ledet aktiviteten der det ble utført felles øvelser i bassenget. Det ble avsluttet med individuell trim og svømming.

 

Uteaktivitet

Denne aktiviteten ble noe justert i og med at den ble knyttet opp til et turmarstilbud her i strøket. Den ble gjennomført over en periode med ukentlig turmarstilbud over to distanser nemlig 5 km og 10 km. Oppslutningen var noe variabel fra gang til gang. Alle marsjene ble avsluttet med kaffe, saft og vafler.

 

 

Prosjektleder/forsker

Solvår Elverum

Detaljer
Program
Forebygging (2000)
Prosjektnavn
Senioraktivitet LIVBIR
Organisasjon
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Org.ledd
Levanger/Verdal/Inderøy Bedriftsidrettsråd LIVBIR
Beløp Bevilget
2001: kr 9 000
Startdato
01.09.2000
Sluttdato
30.06.2001
Status
Avsluttet