Sommerleir for ungdom

I samarbeid med

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

Oslo og Akershus Fylkeslaget av Norsk Touretteforening (NTF) arrangerte leir på Merket kurs og konferansesenter i Valdres, som

Oslo og Akershus Fylkeslaget av Norsk Touretteforening (NTF) arrangerte leir på Merket kurs og konferansesenter i Valdres, sommeren 2006 for ungdommer i alderen 11-16 år. Merket er en av Røde Kors sine sentre som tar i mot leirdeltakere fra hele Norge med ulike handikap. Vi var på Merket en uke, og det var en uke fylt med aktiviteter som kano, hest og vogn, volleyball, bading, tråbåt, skytebane med luftgevær, klatretårn, gocart med mer. Midtveis i leiruka så vi at leirens spisesituasjon ikke fungerte for våre deltakere. Vi fikk derfor all mat ned til vår egen hytte, og det var til stor hjelp for oss. Dette ble godt mottatt av ungdommene. Den ene dagen ble det arrangert Merket Grand prix, og hele gruppa deltok med ”Jeg digger digger deg” av Max Mekker med stor suksess. Deler av gruppa deltok også med sang og dans til Pippi Langstrømpe også til stor jubel fra resten av leiren.

 

Samlet sett var det en god tur der samholdet i gruppen var helt spesiell. Samarbeidet mellom ledere, ledsagere og deltakerne fungerte veldig bra, noe som er av stor betydning når man bor tett sammen en hel uke. Været var topp, og bo foreholdene veldig bra. Leiren var meget godt planlagt, og gjennomtenkt, og vi hadde plan B for det meste. Dette gjorde at leiren ble vellykket med meget gode tilbakemeldinger. Det negative for mange var at leiren ”bare” varte en uke.

Prosjektleder/forsker

Aud Mork Bredesen

Detaljer
Program
Rehabilitering (2004)
Prosjektnavn
Sommerleir for ungdom
Organisasjon
Norsk Tourette Forening
Beløp Bevilget
2005: kr 55 000
Startdato
01.06.2005
Sluttdato
31.12.2006
Status
Avsluttet