Utflukt med to overnattinger

Søknadssammendrag

Fåberg Pensjonistforening er en forening innen Lillehammer kommune med 106 medlemmer.

Ønsker å gjenta en suksess fra 2019 hvor Fåberg Pensjonistforening tok med seg medlemmer til en utflukt med to overnattinger på Storefjell Høyfjellshotell Golsfjellet.

Ta med medlemmene med fra hjemmene sine og Bo og Omsorgssentrene til en litt annerledes hverdag, nå etter pandemien.

Som sist vil vi arrangere aktiviteter utendørs, slik som en trimquiz. Ellers legger hotellet også opp til noe innendørs, slik som historien om hotellet og en av Nibstads spiller trekkspill.

Medlemmer og tidligere medlemmer er målgruppen. Gjengs for flere av de har bodd alene under pandemien. De på Omsorgssentrene har etter sigende hatt det relativt bra, men de har savnet den sosiale kontakten med familie og omverdenen. Mulig det dukker opp noen flere potensielle deltagere underveis.

Når alt er klart, vil de alle motta en skriftlig beskrivelse og invitasjon til turen. Vil underveis vurdere behov for annonse.

Vil nå etter hvert innhente pristilbud fra Storefjell. Likeså pristilbud på transport t/r Fåberg – Storefjell, samt pris på en lunsj på hjemveien. Forventer et pristilbud fra Storefjell Hotell som sist. Opphold der september – oktober samt for perioden november – desember. Regner med at turen blir første halvdel av september 2022. Prosjektgruppen vil ha fortløpende møter.

Håper å fylle en buss, ca. 50 stk. Og at turen blir vellykket.

Prosjektleder

Ole Reidar Rønningen

Detaljer
Program
Frivillighetens program for besøk og aktivitet for sårbare eldre
Prosjektnavn
Utflukt med to overnattinger
Organisasjon
Pensjonistforbundet
Beløp Bevilget
Kr 120.000
Startdato
05.10.2021