Vi ser deg

Søknadssammendrag

Koronasituasjonen kan være ekstra tung for unge kreftrammede og pårørende fordi de enten har svekket immunforsvar selv, eller er pårørende til noen som har det. Det betyr at mange blir ekstra isolert fordi de vil gjøre det de kan for å unngå å bli smittet.

Siden våre fysiske møteplasser er, og må være nedstengt i lang tid fremover, skal vi gjennom dette prosjektet gi medlemmene våre personlig oppfølging på andre måter. Vi skal henvende oss til alle medlemmer med en personlig melding hvor vi tilbyr en prat, en oppmuntring i posten og mer informasjon om hvordan de digitale tilbudene våre fungerer.

I denne tiden er det ekstra viktig å vise at vi fortsatt er her for medlemmene våre selv om vi ikke kan bruke de fysiske møteplassene våre. Vi skal i løpet av de 2-3 neste mnd sende personlig melding til alle våre medlemmer, som er ca 1000 stk. I meldingen vil de bli oppmuntret til å besøke vår hjemmeside for å lese mer om de tilbudene vi har i dag. De vil også få tilbud om noen å snakke med og muligheten til å få tilsendt en gratis oppmuntring i posten. Hvis de ønsker en oppmuntring, eller å vite mer om våre tilbud, registrerer de sin interesse i et skjema på nettsiden, som følges videre opp av sekretariatet. Vi kobler dem opp til tjenestene våre, gir informasjon, tilbyr en prat med likepersoner og sender ut en oppmuntring.

Vi forventer at medlemmene våre skal føle seg ivaretatt, at de kjenner at de er en del av et fellesskap, og at det er noen her for dem.

Prosjektleder/forsker

Annika Fallsen Huhtala

Detaljer
Program
Stimuleringsprogram for helsefrivilligheten
Prosjektnavn
Vi ser deg
Organisasjon
Ung Kreft
Beløp Bevilget
Kr 400.000
Startdato
27.11.2020