Sommeren 2023 i Stiftelsen Dam

Her finner du informasjon om support og søknadsbehandling i sommer.

DAM Redaksjonen • 26 Jun. 2023

Sekretariatet i Stiftelsen Dam holder helt stengt i uke 29, men dersom du har behov for hjelp kan du ta kontakt med oss på epost også denne uka.

Åpningstider 

Sekretariatet har i utgangspunktet åpent fra klokken 08-15 i sommermånedene. Da når du oss på både telefon og epost. Merk at de fleste ansatte har ferie hele eller deler av juli, så den enkleste måten å få kontakt på er å ringe sentralbordet eller bruke epostadresse post@dam.no.  

Men i uke 29 holdes kontoret helt stengt. Dersom du har henvendelser til sekretariatet som ikke kan vente, når du oss på post@dam.no også i disse ukene, men svartiden kan bli noe lengre enn normalt.

Programmene

Programmene Helse og Ekspress er åpent for søknader i sommer. Begge programmene har løpende søknadsbehandling, men det vil ta noe lengre tid enn normalt å få svar på søknadene i juli (maks 45 dager).

Det samme gjelder utbetaling av midler på innvilgede søknader. Alle som har fått innvilget søknader og aksepterer midlene i løpet av sommermånedene vil få utbetalt prosjektmidlene fredag 18. august (siste utbetaling før ferieavvikling blir 3. juli).

Skal du søke prosjektmidler i løpet av sommermånedene kan det være lurt å ta en titt på linkene under.

Helse

Ekspress

Support 

Det vil være begrenset support i juli, men dersom du skal søke prosjektmidler og har spørsmål finner du mange svar i utlysningsteksten og «ofte stilte spørsmål»-seksjonen inne på nettsiden for hvert program (se linker over). I selve søknadsskjemaet finner du også egne hjelpetekster.

Dersom du har behov for ytterligere support er det vår programdriftavdeling som svarer på disse. I uke 28 og 29 avvikler alle i denne avdelingen ferie, og support denne perioden blir kun gitt hvis det er noe som haster. Du kan da ta kontakt med sekretariatet på post@dam.no.

Dersom du har spørsmål om innholdet i søknaden er det søkerorganisasjonen du skal ta kontakt med. 

Nettsider

Nettsidene til Stiftelsen Dam blir oppdatert med nye tildelinger i Helse og Ekspress i slutten av juni og juli. Utenom det vil det ikke være oppdateringer i ukene 27, 28 og 29, men dersom du oppdager feil kan du kontakte kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten.

God sommer!

Sekretariatet i Stiftelsen Dam benytter sjansen til å ønske venner og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Les også: