Bli med på søkekurs i Tromsø

Frivilligheten inviteres til inspirasjon og søketips i et av Norges kuleste ungdomshus.

DAM Redaksjonen • 5 Sep. 2023

I en nedlagt svømmehall på Stakkevollan i Tromsø inviterer GRAB og Stiftelsen Dam til inspirasjon og søkekurs. Foto: Hege Bjørnsdatter Braaten/Stiftelsen Dam

Søkekurs med Stiftelsen Dam

Tid: Tirsdag 19. september klokken (dørene åpner klokken 18, programmet starter cirka 18.15)
Sted: GRAB, Utsikten 53B, 9018 Tromsø (Stakkevollan)

Program:

  • Presentasjon av GRAB ved Kristian Leraand
  • Inspirasjon og søketips fra Stiftelsen Dam ved Anders Kjellevold (politisk rådgiver) og Hege Bjørnsdatter Braaten (kommunikasjonssjef)
  • Spørsmål fra salen

Meld deg på her!

Det er kanskje ikke på bunnen av et svømmebasseng man forventer å hente de beste tipsene til å søke prosjektstøtte. Men det kan fort bli tilfelle 19. september 2023.

Da tar nemlig vi i Stiftelsen Dam turen til Tromsø, og ungdomshuset GRAB på Stakkevollan. GRAB, som for øvrig er støttet av Dam, disponerer et hus på hele 7.500 kvadratmeter, som tar mål av seg å bli Norges største hus for urban ungdomskultur.

Et av rommene på GRAB er et nedlagt svømmebasseng, som nå er gjort om til scene, og her vil Dam møte frivilligheten i Tromsø, tirsdag 19. september 2023.

På seminaret får du et innblikk i hvordan stiftelsen jobber, hva som gjør at en søknad blir innvilget, hvem som kan søke, hvordan du går fram om du har en god idé til et prosjekt – og ikke minst lover vi noen gode søketips! Vi setter også av tid til spørsmål fra publikum.

Som en ekstra bonus får vi også høre fra GRAB om hvordan de har jobbet med sitt prosjekt.

Vi håper hele frivilligheten i Tromsø har lyst til å møte oss! Seminaret er selvfølgelig gratis og åpent for alle, men av hensyn til plass og eventuell tilrettelegging ber vi om at du melder deg på her.

Obs! Dørene åpner klokken 18, programmet starter klokken 18.15 og varer i cirka 1,5 timer.