Stiftelsen Dams personvernerklæring for stiftelsens nettside

Generelt

Behandlingsansvarlig instans for alle personopplysninger i denne undersøkelsen er Stiftelsen Dam, Akersgata 28, 0158 Oslo.

Databehandler er Dekode Interaktiv AS, Tollbugata 11, 0152 Oslo. Les mer om deres personvernpolicy på denne nettsiden. Stiftelsen Dam har inngått databehandleravtale med Dekode Interaktiv AS.

Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som en nettside kan forespørre din nettleser om å lagre på din datamaskin. Når du besøker samme nettside igjen, vil nettleseren sende inn informasjonskapslene sammen med forespørselen om sideinnholdet. På denne måten vil nettsiden vite at det er samme bruker som besøkte siden tidligere. Stiftelsen Dam benytter informasjon om brukere av nettsiden til å analyse datatrafikken gjennom Google Analytics (se under). Her innhentes blant annet informasjon om kjønn, alder og geografi for de ulike brukerne av nettsiden.

Informasjonskapslene på dette nettstedet, brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av bruksstatistikk. Disse opplysningene er tilgjengelig for og benyttes utelukkende av ansatte i Stiftelsen Dams sekretariat.

Her finner du oversikt over cookies på Stiftelsen Dams nettsider.

Google Analytics

Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon etc.

For å lagre informasjon om bruksmønstre og de besøkende, benytter Google Analytics fem forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:

  • utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
  • utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
  • utmc: Lagres til nettleseren
  • utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
  • utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
  • _ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

På Stiftelsen Dams nettsted blir opplysningene behandlet etter de metoder som er nevnt over. Formålet er å samle inn statistikk og bruksmønstre for å lage et bedre nettsted, samt optimalisere og tilpasse innholdet.

Stiftelsen Dams prosjektbibliotek

Prosjektledere og forskere knyttet til prosjekter gjennomført med støtte fra Stiftelsen Dam, vil få sine navn og e-postadresser publisert i stiftelsens prosjektbibliotek på nettsidene. Biblioteket krever ikke egen pålogging og ligger åpent for alle. Denne informasjonen blir publisert gjennom en automatisk strøm fra Stiftelsen Dams søknadssystem, Damnett, og følger derfor personvernerklæringen til Damnett. Personopplysninger som blir slettet i Damnett blir derfor også automatisk slettes i prosjektbiblioteket.

Dersom du har spørsmål til disse oppføringen, eller ønsker å bli slettet, kan du kontakte Stiftelsen Dam.

Andre personopplysninger som publiseres på Stiftelsen Dams nettsider, for eksempel bilder og navn på personer, skjer utelukkende etter innhentet samtykke fra personer som er intervjuet og/eller avbildet. Disse følger både personopplysningsloven og åndsverkloven.

Les mer om personvern i Stiftelsen Dam her.