– Vi fikk utfordret oss

Diabetesforbundet samlet 13 ungdommer til sommerleir på Dale Oen Experience.

– Vi fikk utfordret oss, opplevd naturen, økt samvær, møte andre i samme situasjon. Vi delte erfaringer og humør. Jeg tror alle koste seg masse, og på slutten av helgen lurte samtlige på om vi kunne gjøre det på nytt neste år også, sier Jonas Ekerhovd.

Utsatt i to år

I tillegg til å være styremedlem i Ungdiabetes Vestland, var han deltaker på SommerCamp «Høyt og lavt, ut mot havet», som i juni 2022 endelig ble en realitet.

– Jeg søkte midler til denne samlingen i september 2019, og det skulle arrangeres i løpet av sommeren 2020, men sånn gikk det ikke. Koronaen kom og satte en stopper for oss og alle andre. Men vi fikk utsettelse på utsettelse av midlene, og endelig, i juni 2022, klarte vi å få det til. Dette ble en uforglemmelig helg for deltakerne som ble med, sier Hammer.

– Strålende helg

Campen varte i tre dager og her fikk deltakerne mengder av både utfordringer, aktiviteter og sosialt samvær. På programmet sto blant annet kajakkpadling, krabbefiske, tauklatring, bading, rappellering, spill og grilling.

– Søndagen ble rundet av med gode innsikter fra deltakerne og instruktørene, og det var gjensidig enighet om at det hadde vært en bra helg. Det var en strålende helg!, sier Jonas Ekerhovd.

Prosjektleder

Jannhild Hammer

Detaljer
Program
Ekspress (vår 2020)
Prosjektnavn
Høy og lav, ut mot havet
Organisasjon
Diabetesforbundet
Beløp Bevilget
kr 30 000
Startdato
21.08.2020
Sluttdato
30.12.2021
Status
Avsluttet
Flere detaljer

Mer informasjon om søknaden og sluttrapporten til dette prosjektet kan du få ved å kontakte søkerorganisasjonen eller sekretariatet i Stiftelsen Dam.