– Kunstutstillingen var en berikelse

Deltakerne kunne nyte vakker kunst, god mat og godt selskap på Oseana kunst- og kultursenter.

NHF Bjørnafjorden sørget for en minnerik opplevelse for sine medlemmer, da de inviterte til «En kunstopplevelse på fire hjul».

Datoen var 25. november 2023, da atten forventningsfulle deltakere hadde tatt på seg finstasen, for å oppleve Grieg-samlingen på Oseana kunst- og kultursenter i Os.

– Vi fikk tilbakemeldinger på at kunstutstillingen var en berikelse, og det var nesten med ærefrykt vi gikk fra det ene vakre verket til det andre, forteller prosjektleder om arrangementet.

Griegsamlingen i Oseana kunst- og kultursenter er et 600 m2 stort rom som huser kunstutstillingen til Per Grieg senior, i tillegg til andre kunstutstillinger. Gjennom en stor glassfasade har rommet utsikt mot Bjørnafjorden, Melderskin og Folgefonna. I tilknytting til Grieg Kunstsamling ligger Galleri Hvelvet, et mindre rom for temporære utstillinger.

– Etter at alle hadde vært gjennom kunstutstillingen samlet vi oss for felles bespisning. Vi fikk mange gode samtaler ved bordet, og dette ble en begivenhetsrik dag for medlemmene!

Nå håper NHF Bjørnafjorden at arrangementet kan gjentas flere ganger.

Prosjektleder

Rita Samdal

Detaljer
Program
Ekspress
Prosjektnavn
En kunstopplevelse på fire hjul
Organisasjon
Norges Handikapforbund
Beløp Bevilget
kr 12 000
Startdato
05.03.2023
Sluttdato
04.03.2024
Status
Avsluttet
Flere detaljer

Mer informasjon om søknaden og sluttrapporten til dette prosjektet kan du få ved å kontakte søkerorganisasjonen eller sekretariatet i Stiftelsen Dam.