Nytt stakittgjerde rundt lekeplass

I samarbeid med

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

[Klikk her og skriv inn sammendraget]

Veøy Helselag som eier av Bergsvik Grendahus har mottatt kr 45 000 til stakittgjerde rundt leikeplass. Beløpet er bevilget av: Helse og Rehabiliterings, etter søknad fra Nasjonalforeningen for folkehelsen. Laget har brukt to år på prosjektet som i hovedsak er utført på dugnad. Vi i helselaget er takksame for den velvilje vi har møtt både fra Nasjonalforeningen for folkehelsen og fra Helse og Rehabilitering.

 

Eiendommen hadde veldig dårlig gjerde rundt leikeplassen som grenser mot bilvei, dyrka mark og skog. Gjerdet er no oppført i solide materialer og vil holde i generasjoner. Prosjektet er i hovedsak utført på dugnad. Innleid gravemaskin og stigemontør betalt med ca. kr 5 000. Gjerdet er bygd i seksjoner. Gravemaskin punkta pålene på plass.

 

Helselaget mener vi har fått et fint og solid gjerde som hjelper til å holde barna avskilt fra bilvegen. Dugnaden gav som resultat en del tusen til overs, som vi med velvilje fra Helse og Rehabilitering fikk bruke til kjøp av gardiner, komfyr og feiestige.

Prosjektleder/forsker

Kåre Flovikholm

Detaljer
Program
Forebygging (2004)
Prosjektnavn
Nytt stakittgjerde rundt lekeplass
Organisasjon
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Beløp Bevilget
2005: kr 45 000
Startdato
01.04.2005
Sluttdato
31.12.2006
Status
Avsluttet