Selvtillitskurs

I samarbeid med

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

[Klikk her og skriv inn sammendraget]

Oslo lokallag, Dysleksiforbundet i Norge søkte Helse og Rehabilitering om kr. 50 000 til å arrangere mestringskurs for ungdom mellom 12 og 16 år og deres foresatte.

 

Kurset ble arrangert på Haraldvangen i Hurdal en helg i februar 2008. Kurset ble fulltegnet, 47 personer deltok. Programmet ble laget i samarbeid med Sekretariatet i Dysleksiforbundet. De har tidligere arrangert flere slike kurs og hadde erfaring og ideer. Vi var kjent med at Dysleksiforbundets selvtillitskurs hadde vært både populære og vellykkede.

 

Oslo lokallag ønsket å gi et tilbud til sine unge medlemmer. Vi ønsket å etablere et nettverk for ungdom i vårt lokallag, og vi ønsket å engasjere foreldre/pårørende. Vi ønsket å sette fokus på mestring og laget en kurshelg som besto av foredrag, datakurs, gruppediskusjoner, deling av god praksis og sosiale aktiviteter. Vi ønsket å ha det moro også. Så vi bestilte både aking og snøskuterkjøring.

 

Tilbakemeldingene fra deltakerne var stort sette svært gode. Nettverk for ungdommer er etablert og flere aktiviteter er planlagt i løpet av våren.


 

Prosjektleder/forsker

Turid Sandbakken

Detaljer
Program
Rehabilitering (2007)
Prosjektnavn
Selvtillitskurs
Organisasjon
Dysleksi Norge
Beløp Bevilget
2008: kr 50 000
Startdato
01.01.2008
Sluttdato
30.06.2008
Status
Avsluttet