Are Kalvø kommer til LEV VEL

Norges 57. morsomste mann deler sine tanker om utenforskap.

DAM Redaksjonen • 5 jan. 2017
For ordens skyld: Det er Are Kalvø selv som omtaler seg som den 57. morsomste mannen i Norge, på sin Facebook-side. Stiftelsen Dam mener han fortjener en langt høyere plass på lista, og er særdeles glad for at Kalvø har takket ja til å avslutte årets Lev Vel-konferanse. MELD DEG PÅ LEV VEL 2017 HER

Innholdsrik karriere

Are Kalvø er forfatter og komiker, og har en variert karriere bak seg, blant annet som programleder for satireprogrammet Hallo i uken på NRK P2 og på fjernsynet med Riksforamlinga på NRK. Han har også gitt ut en rekke bøker, blant annet Bibelen 2, Ny Grunnlov og Kunsten å vere neger. I tillegg er Kalvø en erfaren sceneartist, både som standup-komiker, skuespiller og egne sceneshow. SJEKK HELE PROGRAMMET FOR LEV VEL 2017 HER

Utenforskap

Og nå er Kalvø altså klar for LEV VEL-konferansen, der han skal avslutte en innholdsrik dag i Gamle Museet i Oslo. LEV VEL 2017 har fått navnet #innafor, og tar tak i ulike problemstillinger knyttet til utenforskap. Hensikten er å inspirere gode krefter til å jobbe sammen for å forhindre utenforskap. Med Kalvø som siste navn på plakaten er programmet for #innafor nå så godt som klart. Vil du komme på konferansen? Meld deg på nå da vel – det er begrenset antall plasser, og førstemann til mølla som gjelder!