Sommer i Stiftelsen Dam

Her finner du informasjon om support, tildelinger og åpningstider sommeren 2024.

DAM Redaksjonen • 27 Jun. 2024

Skoleferien er godt i gang, og for oss i Stiftelsen Dam blir det også roligere uker framover.

Under finner du informasjon om åpningstider, support og tildelinger i sommerukene 2024.

Sekretariatet

Sekretariatet har i utgangspunktet åpent fra klokken 08-15 i sommermånedene. Da når du oss på både telefon og epost.

De fleste ansatte har ferie hele eller deler av juli, så den enkleste måten å få kontakt på er å ringe sentralbordet eller bruke epostadresse post@dam.no.

I uke 28 og 29 holdes kontoret helt stengt. Dersom du har henvendelser til sekretariatet som ikke kan vente, når du oss på post@dam.no også i disse ukene, men svartiden kan bli noe lengre enn normalt.

Programmene

I sommer er det mulig å søke om prosjektstøtte gjennom to av Dams programmer. Det gjelder Helse og Ekspress, der det er løpende søknadsbehandling.

Det er selvsagt mulig å søke støtte også i sommerukene, men vær oppmerksom på at det kan ta lenger tid å få support enn normalt. Den beste måten å få svar på i denne perioden er å ringe sentralbordet eller sende epost til post@dam.no.

Under finne du link til utlysningen og «ofte stilte spørsmål» i begge programmene. I selve søknadsskjemaet finner du også egne hjelpetekster.

Helse

Ekspress

Tildelinger

Som følge av ferieavvikling i både fagutvalgene og sekretariatet vil den siste tildelingen i Helse og Ekspress før sommeren være 4. juli 2024. Neste tildeling blir da 1. august 2024.

I sommerperioden kan det ta noe lenger tid enn 45 dager å få svar på søknadene.

Nettsider

Nettsidene til Stiftelsen Dam vil ikke bli oppdatert i uke 28 og 29, men dersom du oppdager feil kan du kontakte kommunikasjonssjef Hege Bjørnsdatter Braaten

God sommer!

Sekretariatet i Stiftelsen Dam benytter sjansen til å ønske venner og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Les også: