Frisk i kajakk

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

[Klikk her og skriv inn sammendraget]

Hensikt med prosjektet var å tilrettelegge padling for funksjonshemmede. Dette krevde at det måtte bygges ny tilkomst til og ny flytebrygge. Ideen om å tilrettelegge kom etter en samling på Beitostølen hvor Padleforbundet hadde invitert diverse kajakklubber deriblant Fana Kajakklubb.

 

Etter samlingen på Beitostølen opprettett Fana kajakklubb en gruppe hvor blant annet et medlem var funksjonshemmet. Målsetningen til gruppen var at personer med funksjonshemming skulle kunne få ta del i gleden av å kunne mestre en kajakk. Siden funksjonshemmede gjerne ikke er den brukergruppen som tar kontakt med klubben, ville vi også prøve å få markedsført padling inn i dette miljøet.

 

Kostnad i 2007 var beregnet til NOK 362.000,-. Tottalt kom prosjektet på NOK 371.116,-

Finansiering var via Helse og Rehabilitering ved Extra-midler NOK 362.000,-

og Fana Kajakklubb med NOK 9.116,-

 

Anlegget er tatt i bruk av tre personer med funksjonshemming, og tilbakemeldingene er at de synes anlegget fungerer helt greit. Det har ikke vært noen problemer med å komme ned til flytebryggen og om bord i kajakken. Vi vil fortsette med å organisere padleturer med sosialt samvær og eller jobbe med å få anlegget kjent innen miljøet for funksjonshemmede. Fana kajakklubb ønsker å få takke Helse og Rehabilitering som ville bistå oss med midler til å kunne få realisert klubbens ønske om å kunne få tilrettlegge padling for funksjonshemmede.

 

Prosjektleder/forsker

Jan-Terje Hernes

Detaljer
Program
Rehabilitering (2007)
Prosjektnavn
Frisk i kajakk
Organisasjon
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Beløp Bevilget
2008: kr 362 000
Startdato
01.01.2008
Sluttdato
31.12.2009
Status
Avsluttet