Strålen-medlemsinformasjon

I samarbeid med

Sluttrapport

Sluttrapportsammendrag

Da vi dro i gang arbeidet med et medlemsblad, var det fordi vi hadde et behov for å kommunisere med medlemmer over et svært st

Da vi dro i gang arbeidet med et medlemsblad, var det fordi vi hadde et behov for å kommunisere med medlemmer over et svært stort geografisk område, hele Oppland fylke. Vi mente at vi hadde kapasitet til å utføre arbeidet, og det som trengtes var midler til utgifter forbundet med trykking og distribuering, samtidig som vi måtte gå til innkjøp av skanner/printer for grovarbeidet.

 

Vi valgte å søke prosjektmidler fra Helse og Rehabilitering, og prosjektet er i sin helhet gjennomført med disse midlene.

 

Vi dannet en redaksjonskomité, og etter utsendelse av tre nr, med det fjerde på trappene, kan vi trygt si at vi har funnet en form som har slått an hos medlemmene. Bladet har blitt et organ for formidling av kontakt, møteinformasjon og utveksling av erfaringer, akkurat slik vi håpet og ønsket.

 

Bladet vil fortsatt bli utgitt, selv om prosjektmidlene nå er brukt. Videre finansiering vil bl.a. bli annonser. Vi vurderer også å produsere bladet selv, dersom vi kan klare dette uten at nåværende kvalitet forringes.

 

Konklusjon: Drahjelpen fra Helse og Rehabilitering er uvurderlig, og har satt oss i stand til å realisere et prosjekt vi har snakket om i flere år!

Prosjektleder/forsker

Aase Ruud

Detaljer
Program
Forebygging (2004)
Prosjektnavn
Strålen-medlemsinformasjon
Organisasjon
Psoriasis- og eksemforbundet
Beløp Bevilget
2005: kr 40 000
Startdato
01.01.2005
Sluttdato
31.12.2005
Status
Avsluttet